Nasze rekomendacje

Przygotowanie

Lorem ipsum

Czas przygotowania 5 min
Grubość mielenia: średnia

Bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do stworzenia kawy w urządzeniu typu French Press. Jak stworzyć niezapomnianą kawę? Zasady są w sumie proste. Zaparzacz do kawy French Press może być litrowy dla łatwiejszego dobrania ziaren. Na 1000 ml wody dobieramy 60 g świeżo wypalonej kawy. Kawę mielimy na grubo, jeśli kawa zostanie zbyt drobno może zatkać sitko, a kawa będzie zbyt ciężka. Przygotowanie kawy jest bardzo łatwe. Do French Pressa wrzucamy zmieloną kawę, a następnie zalewamy kawę, aby przykryć drobinki kawy wodą o temperaturze ok. 90 stopni Celsjusza. Następnie mieszamy i zostawiamy na 30 sekund. Potem dolewamy całą resztę wody i ponownie mieszamy. Po całym procesie zakrywamy dzbanek i dopiero po 4 minutach przeciskamy tłok. I to wszystko! Aromat i smak ulubionej kawy czeka już w dzbanku!

Czas przygotowania 5 min
Grubość mielenia: średnia

Bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do stworzenia kawy w urządzeniu typu French Press. Jak stworzyć niezapomnianą kawę? Zasady są w sumie proste. Zaparzacz do kawy French Press może być litrowy dla łatwiejszego dobrania ziaren. Na 1000 ml wody dobieramy 60 g świeżo wypalonej kawy. Kawę mielimy na grubo, jeśli kawa zostanie zbyt drobno może zatkać sitko, a kawa będzie zbyt ciężka. Przygotowanie kawy jest bardzo łatwe. Do French Pressa wrzucamy zmieloną kawę, a następnie zalewamy kawę, aby przykryć drobinki kawy wodą o temperaturze ok. 90 stopni Celsjusza. Następnie mieszamy i zostawiamy na 30 sekund. Potem dolewamy całą resztę wody i ponownie mieszamy. Po całym procesie zakrywamy dzbanek i dopiero po 4 minutach przeciskamy tłok. I to wszystko! Aromat i smak ulubionej kawy czeka już w dzbanku!

Czas przygotowania 5 min
Grubość mielenia: średnia

Bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do stworzenia kawy w urządzeniu typu French Press. Jak stworzyć niezapomnianą kawę? Zasady są w sumie proste. Zaparzacz do kawy French Press może być litrowy dla łatwiejszego dobrania ziaren. Na 1000 ml wody dobieramy 60 g świeżo wypalonej kawy. Kawę mielimy na grubo, jeśli kawa zostanie zbyt drobno może zatkać sitko, a kawa będzie zbyt ciężka. Przygotowanie kawy jest bardzo łatwe. Do French Pressa wrzucamy zmieloną kawę, a następnie zalewamy kawę, aby przykryć drobinki kawy wodą o temperaturze ok. 90 stopni Celsjusza. Następnie mieszamy i zostawiamy na 30 sekund. Potem dolewamy całą resztę wody i ponownie mieszamy. Po całym procesie zakrywamy dzbanek i dopiero po 4 minutach przeciskamy tłok. I to wszystko! Aromat i smak ulubionej kawy czeka już w dzbanku!

Czas przygotowania 5 min
Grubość mielenia: średnia

Bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do stworzenia kawy w urządzeniu typu French Press. Jak stworzyć niezapomnianą kawę? Zasady są w sumie proste. Zaparzacz do kawy French Press może być litrowy dla łatwiejszego dobrania ziaren. Na 1000 ml wody dobieramy 60 g świeżo wypalonej kawy. Kawę mielimy na grubo, jeśli kawa zostanie zbyt drobno może zatkać sitko, a kawa będzie zbyt ciężka. Przygotowanie kawy jest bardzo łatwe. Do French Pressa wrzucamy zmieloną kawę, a następnie zalewamy kawę, aby przykryć drobinki kawy wodą o temperaturze ok. 90 stopni Celsjusza. Następnie mieszamy i zostawiamy na 30 sekund. Potem dolewamy całą resztę wody i ponownie mieszamy. Po całym procesie zakrywamy dzbanek i dopiero po 4 minutach przeciskamy tłok. I to wszystko! Aromat i smak ulubionej kawy czeka już w dzbanku!

Czas przygotowania 5 min
Grubość mielenia: średnia

Bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do stworzenia kawy w urządzeniu typu French Press. Jak stworzyć niezapomnianą kawę? Zasady są w sumie proste. Zaparzacz do kawy French Press może być litrowy dla łatwiejszego dobrania ziaren. Na 1000 ml wody dobieramy 60 g świeżo wypalonej kawy. Kawę mielimy na grubo, jeśli kawa zostanie zbyt drobno może zatkać sitko, a kawa będzie zbyt ciężka. Przygotowanie kawy jest bardzo łatwe. Do French Pressa wrzucamy zmieloną kawę, a następnie zalewamy kawę, aby przykryć drobinki kawy wodą o temperaturze ok. 90 stopni Celsjusza. Następnie mieszamy i zostawiamy na 30 sekund. Potem dolewamy całą resztę wody i ponownie mieszamy. Po całym procesie zakrywamy dzbanek i dopiero po 4 minutach przeciskamy tłok. I to wszystko! Aromat i smak ulubionej kawy czeka już w dzbanku!

Czas przygotowania 5 min
Grubość mielenia: średnia

Bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do stworzenia kawy w urządzeniu typu French Press. Jak stworzyć niezapomnianą kawę? Zasady są w sumie proste. Zaparzacz do kawy French Press może być litrowy dla łatwiejszego dobrania ziaren. Na 1000 ml wody dobieramy 60 g świeżo wypalonej kawy. Kawę mielimy na grubo, jeśli kawa zostanie zbyt drobno może zatkać sitko, a kawa będzie zbyt ciężka. Przygotowanie kawy jest bardzo łatwe. Do French Pressa wrzucamy zmieloną kawę, a następnie zalewamy kawę, aby przykryć drobinki kawy wodą o temperaturze ok. 90 stopni Celsjusza. Następnie mieszamy i zostawiamy na 30 sekund. Potem dolewamy całą resztę wody i ponownie mieszamy. Po całym procesie zakrywamy dzbanek i dopiero po 4 minutach przeciskamy tłok. I to wszystko! Aromat i smak ulubionej kawy czeka już w dzbanku!

Czas przygotowania 5 min
Grubość mielenia: średnia

Bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do stworzenia kawy w urządzeniu typu French Press. Jak stworzyć niezapomnianą kawę? Zasady są w sumie proste. Zaparzacz do kawy French Press może być litrowy dla łatwiejszego dobrania ziaren. Na 1000 ml wody dobieramy 60 g świeżo wypalonej kawy. Kawę mielimy na grubo, jeśli kawa zostanie zbyt drobno może zatkać sitko, a kawa będzie zbyt ciężka. Przygotowanie kawy jest bardzo łatwe. Do French Pressa wrzucamy zmieloną kawę, a następnie zalewamy kawę, aby przykryć drobinki kawy wodą o temperaturze ok. 90 stopni Celsjusza. Następnie mieszamy i zostawiamy na 30 sekund. Potem dolewamy całą resztę wody i ponownie mieszamy. Po całym procesie zakrywamy dzbanek i dopiero po 4 minutach przeciskamy tłok. I to wszystko! Aromat i smak ulubionej kawy czeka już w dzbanku!

Czas przygotowania 5 min
Grubość mielenia: średnia

Bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie do stworzenia kawy w urządzeniu typu French Press. Jak stworzyć niezapomnianą kawę? Zasady są w sumie proste. Zaparzacz do kawy French Press może być litrowy dla łatwiejszego dobrania ziaren. Na 1000 ml wody dobieramy 60 g świeżo wypalonej kawy. Kawę mielimy na grubo, jeśli kawa zostanie zbyt drobno może zatkać sitko, a kawa będzie zbyt ciężka. Przygotowanie kawy jest bardzo łatwe. Do French Pressa wrzucamy zmieloną kawę, a następnie zalewamy kawę, aby przykryć drobinki kawy wodą o temperaturze ok. 90 stopni Celsjusza. Następnie mieszamy i zostawiamy na 30 sekund. Potem dolewamy całą resztę wody i ponownie mieszamy. Po całym procesie zakrywamy dzbanek i dopiero po 4 minutach przeciskamy tłok. I to wszystko! Aromat i smak ulubionej kawy czeka już w dzbanku!